Pages

Wednesday, March 16, 2011

>> free of charge..

yeay..!! misi aku untuk saving hari ni terlalu sukses..! hahaha..
*gelak bangga*

dalam purse aku cuma ada RM5.00 ++..
dan aku sememangnye tersangatlah malas nk menapak pergi ATM untk cucuk duit.. 
maka aku pun plan la mcm nih.. 
RM1 utk naik bas rapid balik rumah sewa after class.. 
RM1 utk bas rapid nk pergi stesen LRT.. 
dan RM2.40 untuk tiket LRT ke Wangsa Maju.. 
total sume skali RM4.40.. 

so mmg dlm pikiran ni xmo lunch kat  luar la hari ni.. 
nk lunch kat rumah.. hehehe.. 
kelas habis pukul 1 kan.. 
mesti sempat punye nk lunch kat rumah.. 
ngehehehe..


10am lepas test EXCEL.. 
shahid ajak pergi minum pagi kat kafe sains..
"err.. shahid.. aku ade RM5 je ni.. tu pun utk balik kejap lagi.."
"hurm.. xpe.. aku belanje la.."
"betul ni..? " seolah2 tidak percaya..
"ye.. hahaha.."
and yes..
dia belanje aku milo panas..
thanx shahid..!!
=)


12.30pm after class Data Hayat..
aku teman Ilie & Shahid pergi lunch kat kafe sains..

cuba teka berapa harga lunch set Ilie nih..??


RM8 beb..!!
hiyarggh..!!
sgt bloodchoke..!! *cekik darah*
nasib baik la aku tahan godaan dan tidak lunch kat situ hari ni..

then Qhari pun muncul..
borak2 mcm biasa..


"eh.. qhari.. ko dah habis kelas ek..? pas ni ko nk pergi mane..?"
"balik rumah la.. ingtkan nk pergi tgk wayang.. tapi aku kene hantar adik aku ngaji pukul 3 japgi.."
hehehehe..
"hehe.. hantar aku boleh..?"
"hah..? sampai wangsa maju ke..? biar betul..?"
"xde r.. sampai rumah sewa je la.. aku x pack lagi nih.."
last2..
qhari hantar kitorg sume..

time dia hantar aku ke rumah sewa tu..
dia tiba2 volunteer dirinya utk hantar aku sampai Wangsa Maju..
what..??
first time kot ade org nk hantar aku balik Wangsa Maju..
dia kata sebab 1 jalan..
ye r kan..
dia ikut DUKE..
mmg la jumpa simpang ke Wangsa Maju dulu before Ampang..
hohohoho..
even my family pun malas nk layan bila aku mintak dijemput pulang..
mana x nye..
LRT depan rumah je kot..
gedix~


"ko dh pack2 brg ke belum..??"
"belum.."
"aku bagi ko masa 20 minit utk pack2 brg.. aku tunggu.."

yer..
last2 beliau mmg hantar saya pulang sampai rumah..
ngehehehe..


saya sgt save hari ni..!!

p/s: thanx Qhari.. nanti aku belanje ko lunch ek.. peace..! (^_^)v

2 comments:

miza said...

giler kacak cori..x sngka ak ader kwan howt mcm nieh..hahahhahaha

lee anna shim said...

betul tu.. kacak sungguh beliau.. kan..? kan..??

 

Copyright © my name is liana. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver