Pages

Sunday, March 20, 2011

>> attention dear cassies..

redstar baru jek post bende ni tadi..



and know what i feel..? 
i feel really happy..!!! 
kyaaaaa..!!! 
good job redstar..!

ha.ha.ha..
*gelak x ikhlas..*


tapi aku hepy pun bukannye sebab ape..
kalau dorg dtg pun kan..
mesti time tu aku lagi merana sebab dorg dh ade kt Malaysia tapi aku x buat apa2..
so adalah lebih baik jika dorg xdtg lgsg..
ngehehehehe..

well..
pada cassie yg kt luar sana tu..
jgn la terlalu kecewa ye..
dan aku sgt2 la berharap xde organizer yg lain yg sanggup bawak dorg dtg tahun ni dlm masa yg terdekat..
sebab aku nk final..
mwahahahaha..


kalau anda mmg terlalu gilakan JYJ..


sila pergi book tiket flight ke Indonesia, Singapura atau Thailand..
dan pergi la tempah tiket konsert kat sana..
aku..??
bakal bersedia dgn konsert dlm twitter je la mcm tempoh hari..
hehehe..

peace..!!
(^_^)v


note: aku kecewa jugak sebenarnye..
tapi aku lebih kecewa jika dorg dtg tapi aku xleh nk buat ape2..
at least aku nk gak main kejar2 ngan kereta dorg kt sini..
kan..? kan..??

1 comment:

harapanku cita-cita kami said...

ahahaha..
nak gelak pon ada..
in positive way,boleh jimat duit ye x?

 

Copyright © my name is liana. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver