Pages

Thursday, April 21, 2011

>> baby baru..!

ALYA ADRIANA 

comel kan..??
ni anak buah baru aku..
sebijik muka mcm papa dia.. (abg aku)

baru je lahir ke dunia pada tanggal 19 April 2011..
yakni hari selasa hari tu..







errr..
aku xtaw nk tulis ape lagi dah ni..
just want to introduce her to you..
hehehehe..
(^__^)v

5 comments:

Mardiyatun Nabila said...

tomeyyyyyyyyynyeeeeeeeee...!!!
napela x 29 April..kalo x same dah ngn aku..haha

lee anna shim said...

ni pun dia terlewat seminggu dari due yg sepatutnye.. hehehe.. (^_^)

ilieatiqah said...

seyesly sgt comeyl!!!!

nama pon sdap....(^_^)Y

Mardiyatun Nabila said...

yke....lambat sgt pon xelok kan..hehe...weh aku da follow kau... :))
anak buah kau comel la..mcm cina je... >_<

lee anna shim said...

mar: thanx sebab follow aku.. aku pun dh follow ko.. hehehe.. atuk dia pun mcm cina jugak.. sebab tu ade iras2 sikit.. hehehhee.. =)

 

Copyright © my name is liana. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver