Pages

Friday, February 11, 2011

>> yang mana satu..?


can you guys help me..? i'm in dilemma right now.. huhu.. aku dah xtaw nak pilih yang mana satu nih.. huhu.. i need someone opinion..! yag tu ke yang nih..? oh tidaakk.. dua2 hensem.. sorang putih melepak.. sorang gelap2 sikit.. yang sorg nih tinggi gile.. yg sorang pulak tinggi ala kadr jek.. antara changmin ngan junsu.. mane ek aku nak pilih..?oops.. bukan pasal tu la.. ni pasal bende lain.. kalo pasal bende tuh.. 100% sure la kan aku akan pilih changmin.. kan..? kan..? hahaha.. 

okay.. persoalan saya di sini adalah.. blog template yang mane satu yang paling okay..?

no.1
templates yg nih mmg la dah cun.. tapi korang perasan x ade binatang sekor kt tepi tuh..? errr.. aku bajet mcm boleh la godek2 buang mende alah tu.. tapi masalahnye di sini.. aku xtaw mcm mane nk remove benda tuh.. kan x manis kan kalo mende alah tu stay jek kat page nih.. aku pun sebenarnye tetibe rase mcm serba salah jek nih.. pastu yg ade 5 button rss, twitter, facebook etc. tu kan.. aku xreti mcm mane nk connect my account to that button.. hurm~ can you help me..? tp siyes.. aku rase mcm template ni mmg best + gempak..!

no.2
yg ni pulak aku baru jumpa tadi.. okay.. masalah dia di sini adalah.. my entry post cannot be shown fully.. why..? even lepas aku edit2 jump break tu sume pun.. still x keluar2 lagi.. dia just ade title dan button read more.. hurm.. in my opinion. this templates look mysterious. with half-head-girl a.k.a mysterious girl in front of the computer.. and also that problem occurs.. hurm.. what did you think..? tapi kalo mcm ni.. takut gak orang malas bace.. kalo yg mcm no #1 tu at least ade jugak attraction orang nk meneruskan pembacaan bila baca intro of the story.. kan..? ni readers will completely don't have any idea of what i want to write about.. right..? plus.. i can't change the font or backgroud color to pink.. huhu.. tapi yg ni comel jugak kan..?

#1 or #2..?? hurm.. masing2 ade kelebihan dan kekurangan.. please help me make a decision..!

4 comments:

sayahappyslalu said...

amik blog template yg tak payah nak ada "Read more"

lee anna shim said...

hurm.. okay.. orang try cari lagi.. hehe.. =p

tney@sunflower said...

no satu tu mmg cun.. tp sbb ek ade bendalah tu.. ai pun tau nak usir cmner..

no 2 pun ok gak .. tp read more tu boleh dihilangkan..

lee anna shim said...

mcm mana nk hilangkan read more tu..?
sah try kat blog post pun dia x okay jugak.. T_T

 

Copyright © my name is liana. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver