Pages

Sunday, May 22, 2011

>> can't let you go..

sejak berkaraoke dengan miza hari jumaat lepas..
lagu ni sentiasa terngiang2 di kepala ku..



2AM - 죽어도 못 보내
*can't let you go even if i die*

yer..
aku karock lagu nih..
apesal..?
xcaye..??

bila dah pasang lagu 2AM ni kan..
korg taw x hari ni sebenarnye 2AM buat showcase in Malaysia..??
somewhere around KL..??
ni yg buat aku rase mcm nk je berlari pergi jumpe dorang hari ni jugak.!!

tapi..
aku xtaw details yg lain..
kat mana..
tiket harga berapa..
nk pergi situ mcm mana..
bla bla bla..
kalau bab teman..
ramai jek member yg aku jumpe time Showcase JYJ dulu tu pergi 2AM puye jugak..
kan..?

bila aku ber'facebook'ing ngan member..
nk taw ape dia ckp..??


beli album jek..?
dapat free pass..??
biar betul..??

huwaaaa..!!!!
kira murah la tu beb..
T_T

nape la aku x minat dorg sampai sanggup beli album dorg nih..??
nape..??
nape..???
kan dah xdpt free pass nk pergi tgk dorg live..
huhuhuuhu..


ehem..
actually..
aku xde la minat pun kt dorg ber4 nih..
aku cma minat suara & lagu dorg jek..
fyi, aku rasa 2AM xde looks..
tapi ade suara yg sgt best kalau ballad..

walau bagaimana pun..
aku teringin gak nk jumpe 2AM tepi jalan ke..
agak2 bila dorg fly balik Korea ek..??
nk gi stalking kt airport boleh..??
oh..
yg ni aku xde geng..
so stalking depan lappy je lar yek..
huhuhuhu..



죽어도 못 보내, 왜..???
*can't let you go even if i die, why..???*


oh..
aku baru teringt..
aku ade twitter 3 members of 2AM..
Changmin
Seulong
Jokwon
and this is their real twitter, okay..

so..
ape lagi..??


kali ni kalau dorg reply..
aku rase aku terus jadik fan dorg pulak kot..
hahahahahahahha...

liana merapu lagi..
=_="


2 comments:

ilieatiqah said...

seyes weyh, aku mati2 ingatkna kena beli plan Digi baru ley dapat tiket g showcase dia...
klu lahh aku tau just kena beli album jek, memang sah2 kita dah pergi weyhhh!
gilerr nyesal!
huaaaaaaaa!!! >_<

lee anna shim said...

kan..? kan..?? rase nyesal gak x pegi weyh... TT_TT

 

Copyright © my name is liana. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver