Pages

Wednesday, November 23, 2011

[breaking news] 2PM arrival in Malaysia

salam to all readers..
=)

Norliana Khamis melaporkan..
*pura-pura macam wartawan*

boy-band dari Korea, 2PM baharu sahaja tiba di KLIA pada pukul 10.40 malam tadi waktu Malaysia..
suasana nampaknya agak tidak terkawal di situ..
kita dapat lihat tidak begitu ramai security Guard yang mengiringi mereka.
mengapakah?
mana la saya tahu..
saya bukan nya management dorang pun..
saya cuma tukang lapor kejadian je.. =_="



oh.. itu dia.. ChanSung dan TaecYeon sudah menampakkan diri mereka..


tidak lupa juga kepada encik JunHo..
dengar-dengar berita beliau menolong salah seorang Hottest yang terjatuh di airport itu..
benarkah?
sejauh mana kebenaran berita ini..
hanya tuan punya badan sahaja yang tahu..
kita akan ulas semula isu ini sedikit masa lagi..


encik TaecYeon lagi...

akhirnya..
muncul juga beliau yang saya nanti-nantikan dari tadi..
AngAng WooYoung..!!
beliau sangat comel..
sila jangan cubit pipi beliau walaupun pipi beliau macam meminta-minta untuk dicubit..

encik JunHo dan JunSu..
nampak tak betapa crowdednya keadaan di sana??

encik ChanSung kelihatan seperti seorang pelarian..

di manakah menghilangnya encik Nickhun??
di mana beliau??


bolehkah anda cam beliau melalui gambar ini..??


sekian sahaja setakat ini..
teruskan bersama channel My Name Is Liana untuk perkembangan selanjutnya..

saya Norliana Khamis melaporkan dari hadapan lappy dalam bilik kat rumah sewa..
=_="


all picture credits to: My Hottest 2PM Facebook

peace no war!
(^_^)v



2 comments:

fatinDAbomb said...

Any idea where they'll be 2moro??? I'm not going to their concert on Friday~ any idea???

lee anna shim said...

mybe they just at the hotel and then rehearsal at the stadium.. then concert.. maybe.. i also don't know..

 

Copyright © my name is liana. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver