Pages

Saturday, June 4, 2011

>> Marry Me Mary..


yaaah.!!
cite ni x best..
tp aku still meneruskan sebab xnak la kan benti separuh jalan..
kan..


dan..
adakah anda perasan..
hampir setiap drama atau movie yg Jang Geun Seuk berlakon watak dia adalah musician..
perasan x..??
dan perwatakan dia sume hampir sama..
kan..?


You're Beautiful, Doremifasolatido, Beethoven Virus..
err.. 
Beethoven Virus aku xtgk lagi..
tp aku assume watak dia lebih kurg jek..
=_="


dan perempuan ini sgt pandai berlakon la..
dlm Cinderella Stepsister dia giler dingin beb..!
tp dlm cite ni siyes innocent giler r dia..
mmg mantap beb lakonan minah ni..
chukka hae..~


watak paling kesian..
Jung-soebang..
hukhukhuk..
but you're totally a great man..!
dan kdg2 tu perangai dia comel..
lawak..
hahahahahahahahaha...
XD



watak paling aku benci..
Mr.Byun..
a.k.a bapak Jung-soebang..
waaaahhh..!!
kalau org xnak, jgn la paksa-paksa..!
ni nk jugak paksa kawen..
kan dh kene..
padan muka..



nk taw drama ni jatuh kategori no berapa..?
ahh..
xpayah tanya pun xpe..
korg dh taw jawapan dia..
kan..??




3 comments:

Scha Zie said...

a'ah..memang tak best pun citer ni..mcm slow kan citer ni..tak byk part lucu..byk part boring ada la..hehe

lee anna shim said...

kan.. byk sgt part boring.. pastu agak cliche.. huhuhu..

ilieatiqah said...

Jung-soebang start comeyl bila 2nd scriptwriter yg buat..klu tak, boring jek...

 

Copyright © my name is liana. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver