Pages

Thursday, June 2, 2011

>> jaejoong ah..!!!

check twitter..
jae sgt lawak..!!
hahahahahhahaha..!!
*mianhae yoochun ah..*


apesal lak mamat ni wat muke cute and say sorry to yoochun..?
aku scroll down lagi..

 *darirado kongkaerul.. hehe..*
xpaham ape maksud ayat ni..
tapi rasenye mcm dia tgh menyanyi mcm org baru keluar dari shower..


kaki sape pulak nih..??
yoochun kah..??

scroll down lagi..



the first sentences before '...'
유천이는 샤워중...*yoochunni neun syawo jung*
translate to English..
Yoochun is taking shower right now..
after '...', aku xpaham..
tapi aku rasa dia ckp pasal Yoochun mandi lama sgt x keluar2 lagi..
agaknye la kan..
sebab ade perkataan 기다리세요 =kidarisaeyo = waiting / i'll be waiting..
hahahahhahaaha..

p/s: aku x gune google translate pun, okay..!!

ni aku guna google translate..
tgk tepat x tepat aku punye agak-agak ni.

다리라도 공개를...ㅎㅎ
Disclosure of a leg or something ... hehe

유천이는 샤워중...사진을 올리고싶지만..20년뒤에..기다리실분들은 기다리세요~ㅎ
This picture raises syawojung Micky ... but wait a minute .. .. 20 years later they wait ~heh


hahahahaha..
xde la tepat sgt tekaan aku.
tapi kene la jugak..
kan..??
hehehehehehe..

2 comments:

mel said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAH comel en diaaaaaaaaaa!!! XDDDDD smlm baru balik dr sekolah and it's 30 minutes after dia tweet sakan! omg! jahat gila ah dia tgkp2 gmbr yoochun XDDD ala dia kan nak jd beday boy so jae pun kacau2 la bday boy tuh XD COMELLLLLLLLLLLLL

lee anna shim said...

haah la.. aku hampir2 terlupa birthday yoochun ni bulan jun.. hahahahha.. comeyl giler dia kenekan yoochun.. hahahaha..

kalau la dorg still ber5.. aku rasa habis changmin dia kenekan.. soul fighter..!! ='(

 

Copyright © my name is liana. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver