Pages

Saturday, June 18, 2011

>> 49 Days..


cerita yg sedih..
sob3x..


mmg menangis la tgk last episod tu..
huk huk huk..

ingt senang ke nak dapat 3 sincere tear drop tu..?
kalau aku jadi dia..
mmg xde la..
huhuuhu..


Ji Hyun..
 your character is too pure..
terlalu terlampau melampau lampau baik dia ni..
dan kadang2 terlebih2 naif pun ada..
ish~


Yi Kyung..
i think i will live the way you live if i don't have anyone in this world anymore..
i understand your feeling..
dan aku agak terkejut jugak la sebenarnye dia ni ada side yg innocent dan pure jugak..
hehehe..


Han Kang..
i like the way you handle everything..!
even you're not perfect..
but you do things perfectly..


In Jung..
kenapa ko buat jahat seperti mana yg aku pikir..?
kenapa..??
kenapa x boleh lebih jahat lagi..?
kenapa..??
ko mmg sejibik mcm 'aku-yg-jahat-dlm-pikiran-aku'..
kenapa..??


err.. 
kenapa semua watak jahat dlm drama korea sejibik mcm 'aku-yg-jahat-dlm-pikiran-aku'..??
kenapa ye..?
kenapa x boleh jadi lagi jahat..?
kenapa..??


mr.scheduler..
actually..
awal2 lagi aku rase aku mcm dpt detect dia ni Song Yi Soo..
6th sense la katakan..
hehehehe...


anda patut tgk cerita ni..!
cinta x semestinya bersatu..
itu tema cerita ni, okay..?

dan drama ini termasuk dalam kategori nombor 1..
oouuh~~~


err..
tapi nampak sgt kot ending dia mcm desperate nk wrap up the story..
ye la..
tibe2 jek Ji Hyun ngan Yi Kyung adik beradik..
then their parents will not be lonely anymore even though Ji Hyun is dead..


itu saja..
next..!!

2 comments:

nadhottest4eva said...

TRUS TERANG CRITA NE MMG BEST EHEHE..
napa x terang watak scheduler?/ heee..
jung ii woo.. kyaa~

tgkla city hunter lak skang ne bestt ^^,
miss ripley pon best =)

lee anna shim said...

haah kan.. mr scheduler.. lupe..! hehe..

 

Copyright © my name is liana. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver