Pages

Tuesday, April 16, 2013

>> heart beat..

salam to all readers..
=)

memandangkan esok nak test dengan Mr. RM..
so, aku nak bercerita la sikit pasal heart beat..
eh, ada kene mengena ke?

ada la..
sebab Mr. RM punya subjek je yang mampu buat aku 'sakit'..
huhuhu..

normal heart beat is in between 80 -120 pulse per minutes..

hari tu, mak aku punya la cuak sebab doktor tetibe suruh check jantung..
heart beat dia sampai 170 pulse per minute..
siap kena tahan wad lagi satu malam..

bila buat check-up minggu berikutnya, doktor pakar kata takde pape yg serius pun..
Alhamdulillah, takde pape..
memang sah, mak aku terlalu cuak masa kene check hari tu..
hahaha..


ni aku rase ni, kalau ada heart beat sensor kat badan aku bila berdepan dengan Mr. RM esok ni..
mungkin jugak boleh mengatasi rekod mak aku..

cuak beb..
siapa tak cuak dengan paper dia, aku memang salute la..



ehem.
Mr. RM, please be nice to us.
bagi la soalan yang senang-senang sikit..
kitorang nak graduate..


peace!
(^_^)v


*macam la Mr. RM baca blog aku ni.. haha



8 comments:

Shazwani Zainul said...

Hahaha... cmon la I pun dah pergi.. I siap kena tipu bdk2 onecomm ni sentiasa takde duit pinjam duit I sampai tak bayar hilang terusss... n dorang sampai harini saya terjumpa takde la kaya pun. Pakai moto gak ingatkan da beli kereta or rumah... pls jgn terpedaya dgn onecomm.

Shazwani Zainul said...

Dorang onecomm ni siap yg pinjam duit dri I smpai arini xbyr. Mmg org onecomm sndri xspend time w families. Trok la onecomm ni. Budaya salah lepak smpai 2-3 pagi.. apa yg u cakap smua btol. Sbb I sndri dah experience. Nk kaya keje la buat bisnes kedai ke meniaga ka bukan berhutang n galak org hutang.. plsss eh smua org elak onecomm ni...

eryn said...

Hi liana.i know how u feel.can u contact me at my fb by name shireen feddy.

eryn said...

Liana cn u contact me kat fb.name shireen feddy.i hv a way to help u.

bell ahmad said...

Salam rasa nak menangis bce blog ni,asal aku x jmpa blog ni.. Aku bru je masuk franchise lamp berger@DCHL kwn ajak..aku da count da labur rm30k kt situ n aku still x dpt invite org.. Kwn aku yg ajak ni.. Duk biar aku sowrg2.. Dulu mase sok masuk..ada je ngan aku,skrg aku tkapai2 sowrg2.. Aku nk kene pk mcm mana nak byr duit hutang aku ngan bank rm30k,aku rasa sgt azab sgt2.. Aku menyesal.. Aku bodo kena psyco,aku xle wat benda ni..ye mmg kene g meeting smpai kul 2,3 pagi.. Aku pnt sgt..dlm meeting.. Kalu ko xde partner nk invite ko x dpt join dorang,ko duk ar tepi tu smpai meeting abis

bell ahmad said...

Aku menyesal doh

Anonymous said...

peh...bnyak tu abis...x pe, sabar...

fareed kamal said...

Assalammualaikum..
Ni pengalaman saya sikit jer..
Mula2 saya terjebak dgn ONE ni masa saya ikot kawan pergi sportday.. lps abjs sportday kitaorg lpk kat mamak.. masa kat mamak tu la saya di perkenalkan bisnes ni..
So nak di jadikan cerita.. bsoknya saya pergi ke hq di menara the weld.. kat sana kawan saya bg saya cuba segala produk yg ada.. lps dh guna semua... Mereka ajak saya join VIP rm 1 n beli voucher harga rm100 so total rm101.. lps dh bayar.. bsok nya plak mereka jumpa saya.. n suh saya upgrade jadi AC AGENT CONSULTANT berharga rm3.4k.. mereka push saya utk cari duit tu dlm masa 3 hari.. saya mcm org giler la pinjam dr kawan2.. dn akhirnya duit tu ckup.. n saya serahkan kepada mereka.. lps saya dh settle bayar rm3.4k.. lls 2 hari.. mereka dtg jumpa saya suh lagi saya upgrade jadi AM AGENCY MANAGER n dptkan elife.. saya pendekakan cerita.. mereka push saya suh cr duit banyak cmtu dlm masa 3 hari..giler apa hutang 3.4k pon x settle lagi.. lagi nak tambah hutang.. bagi saya la.. korang yg nk join bisnes ni.. mmg akan tanggung hutang sampai mati.. silap2 xkan mampu nk bayar balik.. nasib baik la saya tergerak hati nk search pasal community ni.. btw thanks pada owner blog sbb create blog pasal ONE NI..
Ni alamat email saya..
Ahmadfareedkamal@gmail.com
Ni no fon saya..
01127726593.. mana taw sapa2 nk sharing pengalaman dia join ONE ni kan..

 

Copyright © my name is liana. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver