Pages

Thursday, July 21, 2011

>> Samsung Corby 2..

Samsung Corby 2..

tada..!!

ini la henpon terbaru aku..
tak tipu, okay?

yang penting..
kaler pink..

dan yang mengejutkan..
ianya fully touch screen.!!
yes..
fully touch screen..

liana..
ko mmg suke kan main gila.?
okay..
kita tgk berapa lama ia boleh tahan..
hehehe..

harga?
RM299..
aku xsure la ini mmg harga pasaran ataupun harga promosi..
tapi siyes aku agak x sangka fully touch screen Samsung lagi murah dari Nokia C3..

*yg aku aim sejak cuti start..*
dan aku rasa mcm agak berbaloi jugak kot kalau aku baru nk try-try henpon touch screen kalau harga dia mcm ni..
kan?
ade warranty setahun..
pastu yg bestnye ade wifi!
yeay!
boleh access facebook dimana jua saya berada kini..
yeay..!


faktor lain..
henpon ni nampak mcm same je ngan henpon yg cite You're Beautiful pakai tu..
Hwang Tae Kyung, Go Mi Nam, Jeremy, Kang Shin Woo kan pakai henpon lebih2 kurang mcm ni jugak..


kan??
cume mungkin dorg punye siri 1 punye kot..
aku punye siri ke-2..
hehehehehehe..

ape lagi ek nk cite..
ape2 je la!
nak try test henpon baru dulu..
tata..!
(^_^)v

6 comments:

nur fahman said...

kak liana comel la!!! i mean the phone!! comel gila..hahaha!! mana dapat 299?? ori ke 2nd??nak beli nak beli!!!

lee anna shim said...

ala.. baru ingt puji akak.. hahaha.. ni phone ori.. beli kt carefour wangsa maju.. hehe..
setakat ni xde masalah lagi la gune.. best gak.. ;)

ilieatiqah said...

pehhh...comeyl2!~ pink plak tuhh...murah kot 299 jek...

DReAM hiGH BloG said...

best x camera dia,,brpa mega?

DReAM hiGH BloG said...

bape mega?

lee anna shim said...

2 mega pixel je.. kalau nak compare camera, sony lagi best kot.. hehe..
ni pun sesaje nak cuba2 pakai touch screen.. =)

 

Copyright © my name is liana. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver